Övriga tjänster

Flyttstädning

Lägg all energi i ditt nya hem och låt oss ta hand om flyttstädningen. Vi garanterar en ordentlig flyttstädning så att du kan lämna med gott samvete. Självklart med kvalitetsgaranti.

Huspassning

Behöver ni hjälp med att passa huset medans ni är bortresta så kan vi hjälpa er

Vi hjälper till exempel till med:

  • Ta in post
  • Vattna era blommor
  • Tittar till huset efter oväder

Vardagsomsorg

Vi får vardagen att flyta när den annars kan kännas tung. Vi hjälper till exempel till med tvätt, matlagning och enklare ärenden som att gå till apoteket eller följa med till vårdcentralen. Vi är ett extra socialt nätverk och en hjälpande hand.

Skulle du behöva hemtjänst så kontakta gärna vårt systerföretag Agaten Hemtjänst.

Fönsterputs

Att putsa fönster hör till de sysslor som ofta skjuts upp, ibland så länge att det nästan är svårt att avgöra vädret där utanför glaset. Vi har professionella fönsterputsare tillgängliga som rengör dina fönster effektivt och tar bort stänk och smutsränder. Resultatet? Så rent att du knappt ser att det finns någon ruta.

Trädgårdshjälp

Alla vill vi ha en fin och rogivande trädgård men ibland räcker varken tiden eller kunskaperna till. Vi har både skickliga och erfarna trädgårdsmästare, arborister och trädgårdsarbetare tillgängliga som inte bara tar hand om det löpande underhållet, utan även hjälper dig skapa den trädgård du alltid drömt om.