Hemstäd

Vi vill att du skall få tid till annat.

Därför erbjuder vi hemstädning i abonnemangsform där du kan välja mellan städning varje vecka, varannan vecka eller var fjärde vecka.

Vi börjar alltid med ett hembesök och skräddarsyr tjänsten utifrån era önskemål och behov. Tala om för oss vad du vill ha hjälp med, så anpassar vi vår städning efter det. Vi kommer tillsammans överens om vilka rum som ska ingå, vad som ska göras och hur du vill ha det gjort. Allt dokumenteras i städbeskrivningen så att det är enkelt att följa samma rutiner. Kanske vill du att strykning ska ingå? Berätta för oss, så fixar vi det åt dig.

Att känna ert hem väl tror vi är en förutsättning för en bra tjänst. Därför är det alltid samma person som kommer hem till er och utför städningen när ni anlitar oss på Sandskogen Städ. Utförande och kvalitet står i centrum för oss liksom respekten för ert hem. Vi vet hur viktigt ens eget hem är och kommer vårda det minst lika ömt som ni.

Är ni intresserade av att få veta mer eller boka in ett kostnadsfritt hembesök, så skicka ett mail med era kontaktuppgifter och eventuella önskemål.

Vi är verksamma i hela södra Skåne. Just nu finns vi bland annat i: Malmö kommun, Lund kommun, Kävlinge kommun, Lomma Kommun, Staffanstorp kommun, Svedala kommun, Burlöv Kommun, Eslöv Kommun, Sjöbo kommun, Trelleborgs kommun samt Vellinge Kommun.

Storstädning

När du bokar storstädning av oss hjälper vi dig med en mycket mer omfattande städning än vid en vanlig hemstädning.

För dig som blir abonnemangskund på hemstädning hos oss så börjar vi alltid med en storstädning.

Du som abonnerar på hemstädning hos oss kan sedan komplettera din ordinarie tjänst med en storstädning ca 2 gånger per år. Då går vi igenom de ytor som inte ingår i den vanliga städningen.

Boka in ett kostnadsfritt hembesök